بازيكن پرسپوليس علي انصاريان درگذشت

آنچه شما بايد در مورد آب و روش ‌هاي تصفيه آب بدانيد

بازيكن پرسپوليس علي انصاريان درگذشت

۲۵ بازديد

در گذشتن علي انصاريان

در خصوص نقل قول‌هاي فراوان كه راجب علي گفته شده تنها نمي‌توان به مورد زير اشاره نكرد:

مهدي اميرآبادي، همبازي سابق علي انصاريان در مصاحبه‌اي گفته: سه‌شنبه ۱۴ بهمن بود كه جهت ديدنش به بيمارستان رفتم و حالش خوب بود. مرا هم از پشت شيشه ديد و برايم دست تكان داد. جهت او دست تكان دادم و با دست به خدا اشاره كرد و سقف را نشان داد كه يعني خدا را شكر خوبم و برمي‌گردم! اما فرداي همان روز بود كه وقتي خبر فوتش را شنيدم همه خاطراتش يكجا بر سرم آوار شد.

 

اكثر افرادي كه روز درگذشت علي انصاريان در بيمارستان فرهيختگان حضور داشته‌اند اين گونه نقل مي‌كنند كه بعد از فوت او، خانواده انصاريان گفته بودند بدون اجازه آن‌ها دستگاه تنفسي از بدن علي خارج شده مي‌باشد كه البته اين موضوع شايد يك تشخيص پزشكي باشد و جهت انجام آن نيازي به كسب اجازه از خانواده بيمار نباشد، اما ابهامات ماجرا تنها به اين موارد خلاصه نمي‌شود.

دفاعيات دكتر هاشميان، پزشك معالج علي انصاريان و مهرداد ميناوند در لايو اينستاگرامي‌اش، اما بيش از پيش از وجود اختلاف نظر‌هايي بين او و ديگر پزشكان يا حتي وزارت بهداشت خبر مي‌دهد. جست‌وجويي بيشتر در صفحه اينستاگرام او نشان مي‌دهد كه از مدتي پيش جهت استفاده از دارويي در جريان درمان بيماران كرونايي با ديگر پزشكان و حتي وزارت بهداشت اختلاف نظر‌هايي داشته است. او از مدت‌ها پيش مدعي بود كه روش درماني تازه‌اي جهت بيماران كرونايي دارد.

اين در حالي مي‌باشد كه ادعاي روش‌هاي درماني متفاوتي كه سه تن از پزشكان بيمارستان مسيح دانشوري جهت درمان بيماران كرونايي در پيش گرفته‌اند، بار‌ها از سوي بيماراني كه به اين بيمارستان مراجعه مي‌كنند، تأييد شده است. دكتر هاشميان هم هميشه جهت روش درماني ويژه خود و دارويي كه در صفحه اينستاگرامش هم معرفي كرده، با ديگر پزشكان دچار اختلاف نظر بوده است.

پس از اينكه مهرداد ميناوند و علي انصاريان دو پيشكسوت تيم پرسپوليس به ويروس كرونا مبتلا شده و درگذشتند، مقصودلو(امير تتلو) با انتشار كلمات ناسزا در كانال تلگرامي خود، به اين دو چهره معروف و طرفداران تيم پرسپوليس توهين كرد. مقصودلو دليل فوت اين دو ورزشكار مطرح را درگير شدن طرفداران سرخ پوش فوتبال كشور با خودش عنوان كرد و تيم پرسپوليس را هدف واژه‌هاي اهانت آميز خود قرار داد.در پي اين اهانت، كاربران فضاي مجازي در تلگرام با برگزاري نظرسنجي تصميم گرفتند بايكديگر متحد شوند و كانال مقصودلو را ريپورت كنند تا شبكه اجتماعي تلگرام، اين بستر را نيز جهت انتشار محتوا‌هاي مستهجن بر روي تتلو ببندد.

اخرين خبرها از علي انصاريان زمان حياتش: به گزارش خبرنگار ورزشي ايلنا، دكتر هاشميان، پزشك معالج علي انصاريان درباره آخرين وضعيت او اظهار داشت: شرايط ايشان پايدار نيست و تحت تهويه مكانيكي هستند و به هر حال باتوجه به شدت درگيري ريوي كه داشتند شرايط درگيري ريه شديد مي‌باشد و الان در خواب مصنوعي است. وضعيت ريه ايشان بسيار بسيار نامناسب مي‌باشد چرا كه وسعت درگيري بيماري با ريه ايشان بيشتر شده است.

او ادامه افزود ريه كامل درگير بوده و در اين شرايط همه اقدامات لازم انجام شد اما شب گذشته به علت مشكل تنفسي اينتوبه شدند و شرايط ايشان همين الان كه با شما صحبت مي‌كنم بسيار ناپايدار است. ما بررسي‌ها را انجام داديم و مشخص شد كه درگير آمبولي نيستند اما شدت بيماري ايشان بسيار پيشرفته است. اكسيژن خون ايشان هم افت كرده مي‌باشد كه از مردم عزيز خواهش مي‌كنم جهت بهبود حال ايشان دعا كنند.

رئيس ستاد مقابله با كروناي استان تهران گفت: هيچ شواهد مستندي مبني بر اينكه مهرداد ميناوند و علي انصاريان بر اثر كروناي انگليسي و ويروس جهش يافته جان خود را از دست داده باشند، وجود ندارد. عليرضا زالي گفته جهت اثبات ويروس‌هاي جهش يافته بايد كل ويروس را جدا و از طريق مكانيزم علمي تحت عنوان توالي يابي انجام مي‌شود و مرجع اين كار هم محدود مي‌باشد و تا جايي كه اطلاع دارم ويروسي كه اين دو فوتباليست به آن مبتلا شدند در بين ويروس‌هاي جهش يافته قطعي نيست

آقاي انصاريان، ۲۲ دي روز برگزاري داربي نود و چهارم، به همراه مهرداد ميناوند در ويژه برنامه شبكه تلويزيوني باشگاه پرسپوليس حضور داشت. مهرداد ميناوند بازيكن پيشين تيم ملي فوتبال ايران و پرسپوليس نيز هشتم بهمن ماه به دليل ابتلا به كرونا درگذشت

 

مراسم خاكسپاري علي انصاريان در بهشت زهراي تهران برگزار شد و هشت روز پيش هم مهرداد ميناوند در اثر كرونا درگذشت.در گذشت علي انصاريان پيشكوست فوتبال ايران جامعه ورزشي اين كشور را جهت دومين بار در يك هفته اخير عزادار كرده است. هنوز يك هفته بيشتر از مرگ مهرداد ميناوند، بازيكن سابق تيم ملي ايران نگذشته بود كه علي انصاريان هم چند روز پس از بستري شدن در بخش مراقبت‌هاي ويژه بر اثر ابتلا به كرونا جان باخت.

علي انصاريان، پسر پرشور فوتبال ايران هم دربرابر ويروس مهلك كرونا طاقت مقاومت نداشت، وي براي هميشه ديرفاني را وداع گفت و از كنارمان رفت. خبري پر از غم، غصه و اندوه كه همه‌ي اقشار جامعه توان شنيدن آن را نداشتن، اين روزها پير و جوان، مرد و زن، ورزشي و هنري، همه و همه و همه، كل مردم ايران از خدا مي‌خواستند علي را از ما نگيرد. ولي خومي‌باشد خدا و حمكت علي جان چيز ديگري بود، انگار قلم سرنوشت، نوشته بود تا علي خيلي زود از پيش ما برود تا رفيقش مهرداد احساس تنهايي نكند.

ملت شريف ايران همراه با دلي مملو از غمو غصه و اندوه از دست دادن بازيكني بااخلاق، بازيگري مهربان و پسر خوب ايران علي انصاريان را به اهالي ورزش، فوتبال، هنر، رسانه و خانواده‌ي داغ ديده انصاريان تسليت عرض مي‌نمايد و جهت آن مرحوم غفران واسعه الهي را از خداوند متعال مسئلت مي‌نمايد.

نوشتن اين مطلب خيلي سخت است، گويي حتي كلمات هم از توصيف شدت مصيبت وارد شده به مردم عزيز ايران عاجز و ناتوان مانده اند كه اما، كاش اين حادثه تلخ تاريخ فوتبال ايران اتفاق نمي افتاد و خدا علي را مثل مهرداد از دست نمي‌داديم.
علي انصاريان در سال 1356  چشم به جهان گشود بازيگر سينما و بازيكن پيشكسوت فوتبال ايران، بعد از روزها مبارزه نافرجام با كرونا سرانجام در بهمن ماه سال 1399 در سن 43 سالگي در بيمارستان فرهيختگان تهران چشم از جهان بست و دير فاني را وداع گفت.

وي  در سن 13 سالگي(1369ه ش) با عضويت در تيم جوانان پيام تهران فوتبال حرفه‌اي خود را اغاز كرد. بانك ملي، بانك سپه و فجر سپاسي ديگر تيم‌هايي بودند كه علي انصاريان در سن رده‌ي جوانان در آنها بازي كرده بود، سپس با ملحق شدنش به تيم بزرگسالان فجرسپاسي  فوتبالش را حرفه‌اي تر ادامه داد.وي پيراهن پرسپوليس را در سال1377 بر تن كرد. در طول 88 بازي ك جهت سرخ پوش‌هاي پايتخت انجام داد، 6 بار توانست جهت پرسپوليس گلزني كند.

وي يك سال به سايپا رفت پس ازآن در ادامه دوباره به پرسپوليس بازگشت و 2 سال جهت اين تيم به ميدان رفت. اين مدافع مياني سال 1386 وارد استقلال شد و توانست 23 بازي هم پيراهن اين تيم را بپوشد. استيل‌آذين، استقلال اهواز، گسترش فولاد تبريز و شاهين بوشهرنيز از ديگر تيم‌هايي بودند كه علي انصاريان جهت آنها به ميدان رفت و در آخر در سال ۱۳۹۰ رسما دنياي فوتبال را كنار گذاشت.

در پرونده‌ي مدافع نام آشناي فوتبال ايران 6 بازي هم جهت تيم ملي فوتبال ايران ثبت شده مي‌باشد و جهت اين تيم افتخار آفريني كرد. علي انصاريان در بعد از پايان فوتبالش، وارد عرصه بازيگري شد و در فيلم‌هايي چون پاداش سكوت، كلاف، شروع يك پايان، حكم تير، دو روز تا ماندن، حس خوب زندگي،اژدر، كلوپ همسران و رمانتيسم عماد و طوبا نقش آفريني كرد. "رمانتيسم عماد و طوبا" اين روزها در جشنواره سي و نهم فيلم فجر در حال اكران است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.